Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ

Παλι πετυχαμε οπως ανακοινωθηκε απο τον εθνικο μεσιτη μας,παλι με δαφνοστεφανα θα τον υποδεχθει ο λαος οταν με το καλο επιστρεψει στην χωρα,ελπιζοντας να κανει κατι ωστε να βοηθησει αυτους που πραγματικα χρειαζονται βοηθεια και οχι τις τραπεζες,αυτο φυσικα ειναι ενα τρελο ονειρο,αλλα πλεον με ονειρα θα ζουμε διοτι η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη.

Και σκεπτομαι,αφου το να ειμαστε σε αυτο το μαυρο χαλι,να αυξανεται η ανεργια και η υπουργος εργασιας να υποσχεται στους ανεργους απασχοληση...σε δυο μηνες...αν ζουνε μεχρι τοτε,αφου κλεινει η μια επιχειρηση μετα την αλλη και αυτες που παραμενουν εν ζωη να ζητανε μειωσεις μισθων....
Που ειναι η επιτυχια?

Και εφοσον ειναι τοσο μεγαλο επιτευγμα να εισαι εως το κεφαλι μεσα στο χρεος και να ξερεις....οχι αυτοι...εμεις,οτι δεν προκειται να το ξεπληρωσεις ποτε.....γιατι δεν τρεχει και η Πορτογαλια να χωθει μεσα στο χρεος σαν εμας αλλα οι πολιτικοι της φωναζουν οτι θα κανουν τα παντα για να καταφερουν να μην μπουν μεσα σε αυτο το γολγοθα?

Λογικα θα επρεπε χθες ολος ο πολιτικος κοσμος της φιλης χωρας να τρεχει πισω απο το βρακι της Μερκελ και να την παρακαλει....βοηθα μας μανταμ...ετσι οπως βοηθησες και την Ελλαδα.

Η εξηγηση ειναι μια και δεν δεχεται αντιλογο,διοτι οι πολιτικοι στην Πορτογαλια...ειναι Πορτογαλοι,δεν ειναι μεταναστες που δεν αγαπουν την χωρα τους,δεν ειναι εραστες της παγκοσμιοποιησης,και ειλικρινα πονανε τον λαο τους,οχι με λογια αλλα με πραξεις.

Η ελιτ θα τα καταφερει να την χωσει και την χωρα αυτη στον ιδιο λακκο με εμας,αυτος ειναι ο στοχος της,και ξερει να επιτυγχανει καθε στοχο που βαζει,εμεις γιατι πανηγυριζουμε ομως?

Διοτι εκει που μας λεγανε οτι θα πετυχουν να βγουμε απο το μνημονιο σε 3 χρονια τωρα θα βγουμε σε 103,τι χαρα και αγαλλιαση ε?
Και εν τω μεταξυ θα εχουν πουλησει ολον τον πλουτο της χωρας και θα μας εχουν καταδικασει να πληρωνουμε τους ξενους για να χρησιμοποιουμε την δικη μας περιουσια.

Μεγαλη νικη.

Ετσι πανηγυριζε και ο εφιαλτης οταν τελικα καταφεραν οι Περσες να νικησουν τους 300 του Λεωνιδα,ο καθενας πανηγυριζει αναλογα με τις πραξεις του παντα.

Γιατι δεν βλεπει τα βιντεο απο τις σημερινες παρελασεις ο εθνικος μεσιτης μας να διαπιστωσει με ποιον τροπο πανηγυριζε ο λαος του?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου