Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ.....

Ο καλος λαος στις δυσκολιες φαινεται,ηδη προσλαβαμε καποιον που εχει εταιρεια αξιας μιας λιρας στο Λονδινο να μας πουλησει τα οικοπεδα και ακινητα μας που επισης αξιζουν μια λιρα,διοτι για να δωσει καποιος περισσοτερα για να παρει τα σαπακια μας,αν εξαιρεσουμε την δεη που εχει ενα στοχο,ολα τα υπολοιπα οχι 50 δις δεν πιανουν αλλα ουτε 5 δις.

Φυσικα ολοι οι οικονομολογοι με λιγο μυαλο μιλανε για αναδιαρθρωση γιατι αλλοιως δεν βγαινει ο λογαριασμος,ο δικος μας με το ενα δεκατο του μυαλου των υπολοιπων λεει οχι διοτι θα καταστραφουν οι τραπεζες και μαζι με αυτο αποφασιζει να τους δωσει και 30 δις βοηθεια.
Οι τραπεζες απαντουν οτι και να τα παρουν αυτα...δραχμη δεν θα δουν οι επιχειρησεις διοτι πληρωνουν τα λαθη του δημοσιου.

Τοτε να μας δωσουν και εμας 30 δις βοηθεια διοτι και εμεις τα λαθη του δημοσιου πληρωνουμε.

Και ειναι τοσο ανικανοι οι διαχειριστες μας που δεν βλεπουν τον θησαυρο που εχουν μπροστα στα ματια τους,εμς δηλαδη,αντι να αξιοποιησουν την γη και τον αερα και την θαλασσα να αξιοποιησουν εμας.
Δηλαδη .....

Ενα τριτο του λαου να σταλει σαν γιουσουφακια στην φιλη χωρα Τουρκια,εκει θα κανει διαφορες δουλειες,οπως πλυσιμο,σιδερωμα,ανασκελα και μπρουμητα,η τιμη ειναι υπο συζητηση,αλλα οχι κατω απο 5 δις ολοι μαζι.

Το αλλο τριτο να παει στα ορυχεια του Βελγιου και σαν υπηρετες της Μερκελ,εκει θα παρουν και πιστοποιητικα προυπηρεσιας ωστε οταν και αν γυρισουν πισω να συνεχισουν να υπηρετουν τους αγαπημενους μας τουριστες.Να αλλα 5 δις.


Το υπολοιπο τριτο δεν θα παει πουθενα,διοτι αυτοι ειναι οι πολιτικοι,οι κομματικοι,οι υπαλληλοι της Βουλης,οι του δημοσιου...οσοι μεινουν,οι βιομηχανοι οι τραπεζιτες και οι εργολαβοι καθως και ολοι οι δημοσιογραφοι.
Το κακο ειναι οτι εμεις θα υποφερουμε στα χερια των Τουρκων σαν γιουσουφακια και των Γερμανων σαν υπηρετες και εκεινοι με ελευθερα χερια θα καταφανε παλι και τα 10 δις που θα οικονομισουμε εμεις,οποτε τσαμπα η αξιοποιηση.

Τελικα ακρη δεν θα βρουμε,αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει,κυριε διαχειριστα μας,καντε κατι λογικο που θα αφησει και γρηγορο χρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου