Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΤΥΝΗΣΙΑ :ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΑΛΙ

Ας δουμε λιγο τι ελεγε ο Μπεν Αλι ο τεως προεδρος της Τυνησιας και μελος της Σοσιαλιστικης Διεθνους: ναι εκει που προεδρευει ο δικος μας ο Γ.Α.Π.""Στον αγωνα κατα του ισλαμισμου πρεπει να καταφυγουμε στην παραπληροφορηση και τους εγκληματιες.Θα τους αποφυλακισουμε αναθετοντας τους αστυνομικα καθηκοντα""Με την καταστολη το εγκλημα και την απατη καταφερε επι 23 χρονια να γραψει λαμπρες σελιδες στην παγκοσμια ιστορια της ατιμιας.
Ας δουμε ομως τι ελεγαν για αυτον καποιοι οικειοι δυτικοι ηγετες:
ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ:Το 2008 ο Σαρκοζι σε επισκεψη του στην Τυνιδα χαρακτηρισε το καθεστως "ανεκτικο" προτεινοντας το ως προτυπο για τις ισλαμικες χωρες και εγκωμιαζε τον δυναμισμο της οικονομιας της χωρας της οποιας βεβαια ειναι ο πρωτος εμπορικος εταιρος.Η κυβερνηση Σαρκοζι ετρεξε να προσφερει τεχνογνωσια στην διαχειριση των διαδηλωσεων,στηριξε τον Μπεν Αλι ακομη και ωρες πριν εγκαταλειψει την χωρα.Και το ασυλο που του αρνηθηκε το εκανε για να μην αντιμετωπισει εξεγερσεις στις περιθωριακες γειτονιες του Παρισιου που ζουν χιλιαδες νεοι απο τα αραβικα κρατη.
ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ:Σε βιντεο που κυκλοφορει και στο you tube δεν κρυβει την χαρα της που υποδεχεται τον τυνησιο υπουργο εξωτερικων την ωρα που επεφταν δεκαδες νεκροι δεν εκανε καμια δηλωση καταδικης
ΜΠΑΝ ΚΙΜ ΜΟΥΝ:Ο γ.γ. του Ο.Η.Ε. εγκωμιαζε τον Μπεν Αλι που ανακηρυξε το 2010 σε ετος της τυνησιακης νεολαιας και χαιρετιζε τα βηματα του προς τον διαλογο και την αμοιβαια κατανοηση μετα την φυγαδευση του Μπεν Αλι απο την τυνησια μιλησε ξανα για διαλογο αλλα καμια καταδικη προς το καθεστως του.
ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ:Ο γνωστος μας σοσιαληστης σαν τους φιλους του Μπεν Αλι και Παπανδρεου το 2008 εγκωμιαζε τις πολιτικες που ακολουθουσε η Τυνησιακη οικονομια και τονιζε τις επιτυχιες της φτανοντας στο σημειο να την προτεινει ως μοντελο που θα επρεπε να ακολουθησουν ολες οι ανερχομενες οικονομιες .Λιγους μηνες πριν ειχαν σημειωθει διαδηλωσεις για την ανεργια και την φτωχεια που ειχαν βυθισει οι πολιτικες που επεβαλε το Δ.Ν.Τ που ειναι και η ριζα των σημερινων εξεγερσεων.
Αυτα τα λιγα για αυτους τους κυριους που εχουν μαθει να παιζουν με τις ανθρωπινες ζωες λες και παιζουν καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη τους.Βεβαια η εξεγερση στην Τυνησια τους τρομαξε και ψαχνουν τροπους να την κατευνασουν γιατι βλεπουν οτι ερχεται ενα ντομινο εξεγερσεων και ανυπακοης σε ολο τον κοσμο.Οι Τυνησιοι κανανε την αρχη  να δουμε ποτε και που θα ακολουθησουν και οι αλλοι .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου