Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ........

Τελικα πολλες συμπτωσεις μαζεμενες στον τοπο μας..Για αρχη:Ο ταξιδιώτης που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του πληρώνει τα εισιτήρια αλλά   ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!! βεβαίως βεβαίως, είναι ο Moawia Ahmed, πρόεδρος του Ελληνικού forum μεταναστών. Λοιπόν έχουμε και λέμε  :

Και επειδη δεν θελω να κατηγορηθω για ρατσιστης κανω μονο μια απλη αναφορα στις παμπολες συμπτωσεις πανω σε αυτο το θεμα.........                                                                                                   **Το Ελληνικό forum μεταναστών είχε την λαμπρή ιδέα να διοργανώσει την εκδρομή των αλλοδαπών λαθρομεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα.
**Το Ελληνικό forum μεταναστών μερίμνησε για την προσωρινή παραμονή τους στην ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, και εν συνεχεία για την μεταφορά τους στην ΥΠΑΤΙΑ.
**Ιδιοκτήτης του νεοκλασσικού Υπατία είναι ο κ. Ρουτζούνης, ο οποίος έναντι δανείου λίγων εκατομμυρίων ευρώ, αναπαλαίωσε το οίκημα.
**Εντελως τυχαια ο κ. Ρουτζούνης όμως είναι και ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσκοπήσεων Κάπα Research. 
**Τελειως συμπτωματικα το ΠΑΣΟΚ προηγείται στις δημοσκοπήσεις έναντι της Νεας Δημοκρατίας, με ποσοστά που κυμαίνονται από 3% έως 10% ο Γ.Α.Π. ειναι ""καταληλοτερος" το 60% επικροτει τα μετρα της κυβερνησης το 65% θελει ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων και διαφορες τετοιες φτιαχτες αηδιες...
**Και ξαφνικα ολα τα κανάλια ασχολούνται με τους περιοδεύοντες λαθρομετανάστες εδώ και μία εβδομάδα, αμέσως μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα το πόρισμα της εξεταστικής για την SIEMENS, που βγάζει «λάδι» τους υπουργούς ολων των κυβερνήσεών , από το 1993 μέχρι το 2009.
Τυχαίο; Δε νομίζω… Και επειδή τα MEGAφωνα της Κυβερνησης θα ασχολούνται για τις επόμενες ημέρες με το «πολύ σοβαρό» ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου, χρήσιμο είναι να θυμηθούν όλοι  τις αμαρτωλές συμβάσεις της SIEMENS  την σχεδον επισημη πτωχευση της χωρας την ανεργια που καλπαζει και την φτωχια που πλεον συναντας σε καθημερινη βαση και μετά συνεχίζουμε την φιλοσοφική συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μην μας περνάνε και για μαλακες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου