Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΡΕΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Ελέω ψηφοφόρων σας Υπουργέ Μεταφορών, ναι αυτών των ψηφοφόρων σας, που πριν τις εκλογές εκλιπαρούσατε εσείς και οι όμοιοί σας με «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» για να τους αποσπάσετε τις ψήφους και τώρα απειλείτε, έχετε κάνει κάποιο λάθος.
Το λάθος σας είναι ότι τις απειλές σας τις απευθύνετε σε λάθος ανθρώπους.
Επειδή δεν πληρώνουν οι μεν, θα πληρώσουν περισσότερα οι δε.
Αυτή η βλακεία, από πολιτικό άνθρωπο δεν είχε ακόμα εκτοξευθεί.
Ακούσαμε το «μαζί τα φάγαμε», ακούσαμε περί «κοπριτών» και «μη παραγωγικών ένστολων υπαλλήλων» αλλά και απειλές στους πολίτες ότι θα πληρώνουν ακριβότερα αυτοί που πληρώνουν επειδή κάποιοι άλλοι είναι τζαμπαζήδες, ακούγεται λίγο σόλοικο.
Είναι σαν να σας λέμε εμείς οι πολίτες σε σας τους βο(υ)λευτές, να πληρώσετε για τα κλεμμένα όσοι από σας δεν τα έκλεψαν.
Το βρίσκετε σωστό;;
Αντί λοιπόν να εκστομίζετε αστειότητες που δεν αρμόζουν σε υπεύθυνα υπουργικά χείλη, φροντίσετε εσείς και οι συναρμόδιοι όμοιοί σας καθένας στον τομέα του, να οργανώσετε ελεγκτικούς μηχανισμούς, να περιορισθούν οι τζαμπαζήδες των ΜΜΜ, οι φοροφυγάδες μεγαλοεπιχειρηματίες με τα τεράστια χρέη και την πολυτελή διαβίωση, που τους κλείνετε το μάτι και κάνετε προσπάθεια να τους χαρίσετε οφειλές ύψους 25 δις, οι κολλητοί του εκάστοτε συστήματος που προσωρινά το κόμμα σας εκπροσωπεί.
Αντί λοιπόν να φροντίσετε να εκλείψει το φαινόμενο των τζαμπαζήδων και των πλαστών εισιτηρίων που όπως ανακοινώσατε αντιπροσωπεύει ποσό 44 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, απειλείτε τους πολίτες, και αυτό δεν σας τιμά καθόλου.
Η απειλή σας αποτελεί ομολογία ανικανότητας που μόνο στον τομέα των ΜΜΜ κοστίζει στον τόπο το προαναφερόμενο ποσό των 44 εκ. ευρώ.
Η φαντασία μας μπορεί να οργιάσει αναλογιζόμενοι πόσοι άλλοι τομείς χωλαίνουν από ανικανότητα πολιτικών, και να καταλάβουμε γιατί φθάσαμε εδώ που φθάσαμε, δηλαδή εδώ που μας φέρατε.
Βέβαια θα μας πείτε, «εσείς μας ψηφίσατε», και θα έχετε δίκιο. Όμως τα όνειρα όταν γίνονται εφιάλτες δεν ξέρεις πως και σε ποιους θα «βγούνε».
Το διαπίστωσε ο Μπεν Άλι στην Τυνησία, ο Μουμπάρακ το βιώνει στην Αίγυπτο, ο Αμπντάλα το απεύχεται στην Ιορδανία, και όπως λέει ο σοφός λαός στον τόπο σου την Αρκαδία : Όταν ακούς την αρκούδα στου γείτονα την αυλή, καρτέρα τη και στη δική σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου