Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ

Όπως μας ενημερώνουν τα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ.
Ο κύριος Παπανδρέου αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της χώρας αναλαμβάνει αυτή την δύσκολη αποστολή , για να κατευνάσει τα πνεύματα στην γειτονική χώρα και γιατί όχι να πείσει τους Αιγύπτιους να καταστείλουν την επανάσταση τους ενάντια του συντρόφου Χόσνι.
Από ότι δήλωσε ο κύριος Παπανδρέου είχε σειρά τηλεφωνικών επαφών με...την επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χίλαρι Κλίντον, τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σ.Λαβρόφ, τον Αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ και τον Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι.
Σε ερώτηση για το αν μεταβαίνει στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα ως απεσταλμένος της ΕΕ, ο κ. Παπανδρέου εξήγησε ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και ότι ο ίδιος έχει συντονίσει τις ενέργειές του με την αρμόδια υπουργό Εξωτερικών της Ένωσης.Για το κατά πόσο θα συναντηθεί και με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους τόνισε ότι προς το παρόν δεν επιθυμεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις επαφές.


Πρόταση αδελφοί Αιγύπτιοι επαναστάτες δεν τον κρατάτε εκεί μήπως και γλυτώσουμε εμείς.
Αχάριστοι Έλληνες έχετε στην πρωθυπουργία έναν από τους μεγαλύτερες διπλωμάτες στοχαστές ταξιδευτές όλων των εποχών και δεν το έχετε εκτιμήσει... 
Γιωργάκη στο καλό και να μην μας ξανάρθεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου