Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Εσείς οι από πάνω λέω για προσέχετε και λίγο τους από κάτω

Εσείς οι από πάνω λέω για προσέχετε και λίγο τους από κάτω....Τι τους έχετε συνδέσει τους από κάτω;Με που τους συνδεσατε;Με Κάιρο;Περιμένετε λίγες μέρες και όντως θα γίνει Καιρο η μάλλον το Καιρο θα σας φαίνεται σαν μια ωραία ήσυχη εξωτική πόλη. Αν δεν αποφασίσουμε να αντιδράσουμε, θα πουλήσουν και την Ακρόπολη. Θα πουλήσουν τα νησιά. Θα τα πουλήσουν όλα και μετά θα πούνε ότι μας σώσανε!
Ξαφνικά, η κυβέρνηση διεγέρθηκε επειδή άκουσε τον Τόμσεν και τους άλλους απατεώνες του κλιμακίου του ΔΝΤ να λένε ότι πρέπει να πουλήσουμε δημόσια περιουσία 50 δισ. μέχρι το 2015 για να εξοφλήσουμε ένα μέρος του χρέους.
Αυτά τα είπε ο Τράα. Τα είπε αυτός ο κορυφαίος μαλάκας, Ολλανδός εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων και ανατρίχιασε το σύμπαν.
Πουλήστε παραλίες, νησιά, τα υπόλοιπα κομμάτια του δημοσίου, ό,τι έχετε και δεν έχετε μέχρι το 2015 και μετά βλέπουμε! Πλην καποιων δημοσιοκαφρων, ο οποίοι θεωρουν ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και αναμενόμενα και όταν χρωστάς οι τοκογλύφοι πρέπει να σε ανασκολοπίζουν ως Αθανάσιο Διάκο, όλοι οι άλλοι απ’ ότι άκουσα και είδα ανατρίχιασαν, αντέδρασαν μέχρι του σημείου να βγει ο Πεταλωτής νύχτα και να κάνει ανακοίνωση κατά του ΔΝΤ και της τρόικας. Το εξωφρενικό… η απόλυτη παράνοια είναι ότι μιλήσανε για επέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος τα περισσότερα μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Αυτοί πριν πουλήσουν όλη την Ελλάδα, θα τρελάνουν όσους μένουν στην περιοχή. Η κατοχική κυβέρνηση εξανέστη λέει, γιατί τώρα επενέβησαν στα εσωτερικά και πρόλαβαν το υπουργείο Οικονομικών, ανακοινώνοντας ότι θέλουν γρήγορα – γρήγορα 50 δισάκια.
Ο κ. Ραγκούσης με πολύ σοβαρό ύφος είπε ότι δεν επιτρέπουμε τέτοιου είδους επεμβάσεις. Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε τα ίδια, ο κ. Πεταλωτής έκανε τον Τράγκα σε εκπομπή από το υπουργείο Τύπου. Η αποθέωση ήταν το Mega που ξαφνικά αισθάνθηκε προσβεβλημένο από το κλιμάκιο της τρόικας. Ο  Πρετεντέρης διέρρηξε τα ιμάτιά του. Το ίδιο και οι υπόλοιποι που έχουν στραφεί εναντίον όλων των κοινωνικών ομάδων που διαδηλώνουν ή διαμαρτύρονται ή απεργούν. Όλοι αντιμνημονιακοί. Όλοι αντιτροικανοί. Μάλιστα, ο Παπανδρέου πήρε και τηλέφωνο τον Ντομινίκ Στρος Καν και του είπε «βρε παιδί μου, δεν είναι τρόπος αυτός που βγήκατε και είπατε ότι πρέπει να πουλήσουμε 50 δισ. όσο-όσο περιουσία του Δημοσίου. Μάζεψέ τους λίγο, δεν επιτρέπεται αυτό το μουνί ο Τόμσεν να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα. Αυτή η κουφάλα ο Τράα, αυτός που ήθελε το σπίτι με τη θέα στην Ακρόπολη, να θέλει να επεκτείνει τις ξαπλώστρες του πάνω στον Ιερό Βράχο. Ο Ντομινίκ βέβαια, συμφώνησε, αλλά στήριξε τα παιδιά του στην Αθήνα. Έτσι, μας είπαν. Ο Ιγνατίου το μετέδωσε πάντως. Φυσικά έχετε αντιληφθεί ότι πρόκειται για δούλεμα. Όλα αυτά είναι συμφωνημένα κατά γράμμα από την εποχή που έπεσαν οι υπογραφάρες στο κατοχικό σύμφωνο. Για την ακρίβεια, η εθνική υποθήκευση, η παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων κι όλη αυτή η πορεία που οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, είναι συμφωνημένη πολύ πριν πέσουν οι υπογραφές. Τώρα, θέλουν να παραστήσουν, ότι κοντράρουν το Μνημόνιο, όπως κάθε τόσο λένε ότι παζαρεύουν την επικαιροποίησή του και μετά αμολάνε κάθε τόσο νέες δέσμες μέτρων. Θέλουν να δείξουν ότι αντιδρούν σε όλη τη χουντική εποπτεία. Σε αυτή την δικτατορία των διεθνών τοκογλύφων, ενώ στην πραγματικότητα, είναι στο πρόγραμμά τους, όλο αυτό το γενικό ξεπούλημα. Στημένο θέατρο ήταν ότι συνέβη με τον κ. Τράα και με τον κ. Τόμσεν. Στημένες και οι δηλώσεις των υπουργών. Παίζεται δυνατά το σενάριο τώρα που ακόμη μέσα σε ατμόσφαιρα φοβίας πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τις εκλογές, να πάνε σε κάλπες στις 3 Απριλίου. Και να πάνε με δήθεν κόντρες με το ΔΝΤ και με τους τροικανούς. Να ζητήσουν λαϊκή συναίνεση για να διαπραγματευτούν τα επόμενα στάδια του Μνημονίου. Μην αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δείτε τον Παπανδρέου να στρέφεται εναντίον της τρόικας και του ΔΝΤ. Μην αποκλείεται να δείτε τον Πεταλωτή να κάνει εκπομπή , εναντίον των κατοχικών δυνάμεων, προκειμένου να πείσουν ότι θα συγκρουστούν με την ύπατη αρμοστεία που περνάει τα κόκκινα στην Μπανανία. Στην αποικία. Δεν αποκλείεται να δείτε το Mega Channel να επιτίθεται με απέραντη σφοδρότητα εναντίον των δανειστών μας. Μιλάμε για επικοινωνιακό παραμύθι τεραστίων διαστάσεων. Την ώρα που ισοπεδώνεται η κοινωνία και φοβούνται όλοι ότι θα υπάρχει μαζική αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου